Odată ca niciodată .. era industriala versus era informationala

 

Odată ca niciodată ... tot ce trebuia să faci era să mergi la școală să îți iei un job să muncești din greu să pui bani deoparte să îți cumperi o casă să îți achiți datoriile să investești pe termen lung la Bursa de Valori și să trăiești fericit până la adânci bătrâneți. Astăzi sa zis cu acel basm unul dintre motivele principale pentru decalajul tot mai mare dintre bogați, săraci și clasa de mijloc este chiar acest basm.

Pe scurt criza financiară globală începe în școlile noastre se cheltuiesc miliarde de euro pentru formarea cadrelor didactice dar decalajul dintre cei bogați și cei săraci este din ce în ce mai mare. Cu alte cuvinte trăim între o societate în care majoritatea săracilor rămân săraci iar bogații se îmbogățesc și mai mult.

regula financiară 90/10 Există o regulă care ține de bani cunoscută drept regula 90 / 10 această regulă afirmă că 10% din oameni câștigă 90% din bani.

" Inegalitatea de venituri a ajuns la un nivel nemaivăzut din 1929 și este cât se poate de evident că acele creșteri în productivitate care în anii 1950 lungeau în buzunarele muncitorilor sunt acum reținute aproape în exclusivitate de afaceriști și investitori. " Martyn Ford , Rise of the Robots

Vestea bună este că , dacă deține o educație financiară reală, aproape toată lumea poate face parte din cei 10% care câștigă 90% din bani. de fapt mulți dintre cei mai bogați oameni din lume nici măcar nu au absolvit o facultate Steve Jobs , Mark Zuckerberg și Walt Disney printre ei.

                    Provocarea pentru tine este să te decizi dacă ai spiritul determinarea și dorința de a te educa financiar o educație financiară reală adaptată la această perioadă în care trăim. Oricine dorește rezultate trebuie să muncească din greu să fie dispus să studieze și să nu renunțe ușor,   va putea la un moment dat face parte din cei 10%. Dacă ești o persoană care crede că viața ar trebui să fie ușoară, Guvernul ar trebui să aibă grijă de tine , părerea mea că este o idee învechită aparținând erei industriale care este apusă.

O democrație este întotdeauna temporară pur și simplu nu poate exista ca formă permanentă de guvernare. O democrație va continua să existe doar până în momentul în care alegătorii descoperă că pot vota să primească daruri generoase din Trezoreria publică. Din acel moment majoritatea votează mereu candidații care promit cele mai multe beneficii din Trezoreria publică un rezultatul că fiecare demo se va prăbuși în cele din urmă Din cauza politicii fiscale relaxate care este întotdeauna urmată de dictatură.

"Vârsta medie a celor mai mari civilizații ale lumii de la începutul istoriei este de aproximativ 200 de ani. In aceste două secole națiunile au progresat întotdeauna trecând prin următoarele etape :

    • - de la robie la credință spirituală ,
    • - de la credință spirituală acte de mare curaj,
    • - de la curaj la libertate,
    • - de la libertate la abundență,
    • - de la abundență la egoism,
    • - de la egoism la apatie,
    • - de la apatie la dependență, de la dependență înapoi la robie"

Cultul Competenței (1943)

În Epoca industrială aristocrația era reprezentată de giganții Henry Ford ,John Rockefeller , J.P. Morgan . Ford produce mașinile , Rockefeller producea benzină , iar Morgan producea banii.

In era informațională noua aristocrație este reprezentată de specialiștii în tehnologie care controlează Cyber real-estate-ul. ... oameni cum ar fi cofondatorul Apple, Steve Jobs , Jeff Bezos de la Amazon , Mark Zuckerberg proprietar Facebook ,Wats-up și Serghey Brin și Larry Page de la Google.

Din ceea ce știu toți antreprenorii care au avut un mare succes au avut și eșecuri mari. Steve Jobs a cunoscut eșecul concediat de la propria companie. Donald Trump a fost la un moment dat înglobată în datorii de 800 de milioane de dolari neavând la acea vreme nicio idee clară despre cum ar putea ieși din impas. experiența eșecului le oferit acestor antreprenori educația experiența și puterea de a continua. "Cei mai de succes oameni din lumea asta sunt si cei mai respinsi "




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Mintea ,... o nesecata mina de aur.... Tu ce ai de gand..??..

Scoate la iveala invingatorul din tine @MSCA Consult #mscaconsult

TATA UITA (W. Livingston Lamed)