Dacă gândirea are întâietate puterea vine de la sine !....

  https://youtu.be/NOBo9haDHok



Nici o ființă umană nu are nevoie de altceva decât de o "inimă înțelegătoare" , pentru că odată cu aceasta, vin toate cele de care putea avea nevoie.

Cei care își fac o ocupație din a se amesteca în chestiuni ecomice ar fi bine să rețină că de a putea avea sistem echitabil de distribuire a avutiei, trebuie să avem un sistem echitabil de distribuire a inteligenței. Inteligența " o inimă înțelegătoare" este puterea ce controlează toate lucrurile materiale de pe acest pământ, iar legea ei nu poate fi schimbată mai mult decât ar putea fi schimbată legea gravitației, făcând un râu să curgă de la sine în amonte.

acumulează cunoștințe dezvoltați acea capacitate de a înțelege și interpreta corect tot ce se întâmplă în jurul tău, și vei obține tot ceea ce îți dorești. Inteligența conduce lumea. Educați inteligența cât mai repede cu putință. Dacă gândirea are întâietate puterea vine de la sine !

Principala diferență între oameni stă în modul în care își pun la lucru mintea/gindirea. Gândirea inteligentă te poartă pe culmi absența acesteia te ține toată viața în mizerie sărăcie și nevoie dacă vrei să primești mai mult pretinzi mai mult dar să fiu bineînțeles pretențiile trebuie să le ai de la tine.

Înainte de a face , trebuie să fim, și nu putem face decât în măsura în care suntem, iar ceea ce suntem depinde de ceea ce gândim.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Mintea ,... o nesecata mina de aur.... Tu ce ai de gand..??..

Scoate la iveala invingatorul din tine @MSCA Consult #mscaconsult

TATA UITA (W. Livingston Lamed)