"Succesul înseamnă țeluri ,restul sunt doar vorbe" Brian Traky

 





"Succesul înseamnă țeluri ,restul sunt doar vorbe"
Brian Traky

"Potențialul unei persoane obișnuite este ca un ocean uriaș pe care n-a mai navigat nimeni,

Ca un continent nou neexplorat ca o lume de posibilități ce așteaptă să fie

eliberate și canalizate spre o mare realizare"


Abilitatea de a stabili țeluri este cea mai importantă însușire în atingerea succesului. Obiectivele descătușează gândirea pozitivă și dau naștere ideilor și energiei necesare pentru atingerea lor. Fără țeluri pur și simplu rătăciți și sunteți purtați de valurile vieții. Având stabilite obiectivele veți zbura ca o săgeată drept și sigur spre țintă. Una dintre cele mai mari descoperiri din istoria umanității este probabil aceea că forța minții poate crea aproape orice.

Tot ce vedeți în jur , lumea făurită de om a pornit de la un gând , sau de la o idee apărută în mintea unei singure persoane mai înainte de a deveni realitate. Totul a început în viața dumneavoastră de la un gând, o dorință, o speranță sau un vis avut în minte de dumneavoastră sau de altcineva. Gândurile sunt creatoare. Gândurile dau forma și contur lumii dumneavoastră și la tot ce vi se întâmplă. Lumea exterioară devine în cele din urmă o reflexie a lumii interioare și oglindește ce anume gândești .

Oricare ar fi subiectul gândirii tale acesta iese la suprafață în propria realitate. Oamenii de succes a fost întrebat la ce se gândesc în majoritatea timpului. Cel mai obișnuit răspuns a fost că se gândesc mai mult la ce-și doresc și la cum să obțină cel lucru.

Oamenii care nu au succes și sunt nefericiți se gândesc și vorbesc tot timpul despre ceea ce nu doresc. vorbesc despre problemele și grijile lor și despre Cine e vinovat de toate.

Sfatul este că trebuie să ne axăm gândirea și discuțiile asupra țelurilor pe care le-am stabilit, majoritatea timpului să ne gândim și să vorbim despre ceea ce vrem să obținem. A trai fără niște obiective clare seamănă cu a merge cu mașina printr-o ceață groasă ,oricât de puternică sau bine pusă la punct ar fi mașina o vei conduce încet , înaintând foarte puțin ,ezitând chiar și pe cea mai bună șosea. Obiectivele limpezi vă permit sa apasati pe accelerația propriei vieți și să vă apropiați rapid de realizarea a ceea ce vă doriți cu adevărat.


Dedicat unor persoane dragi mie cu mesajul :

"Devii ceea ce gândești în majoritatea timpului "

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Mintea ,... o nesecata mina de aur.... Tu ce ai de gand..??..

Scoate la iveala invingatorul din tine @MSCA Consult #mscaconsult

TATA UITA (W. Livingston Lamed)