Cele 4 tipuri de inteligente a fiintei umane... @MSCA_Studio_Tim

  Ființa umană si inteligentele ei...






O ființă umană este formată din patru componente de bază. Acestea sunt :

1 . Minte ; 2. Corp ; 3. Emoții ; 4. Spirit . Ca o ființă umană să funcționeze și se evolueze trebuie să dezvoltăm din punct de vedere al inteligenței toate cele 4 componente ...

Din păcate mi se pare că sistemul educațional actual este conceput pentru a transforma și reduce mintea corpul emoțiile și spiritul unui student de exemplu într-o ființă cu statutul de angajat . Pentru ca ființă noastră umană se poate evolua avem nevoie de evoluția inteligenței celor patru componente de bază ;

1. Inteligența spirituală... inteligența ta interioară știe că există o persoană mai bună în tine , o persoană care își poate atinge visurile.

2.Inteligență mintală ... conștientizarea că poți învăța tot ce vrei să înveți .

3. Inteligență emoțională... abilitatea ta de a învăța din propriile greșeli. în anumite situații, inteligența emoțională este de cel puțin trei ori mai puternică decât inteligența mintală, mai ales atunci când ești supărat. Încearcă să nu îi învinuiești pe ceilalți, chiar dacă a fost vina lor. Invinuirea este un semn al unui nivel scăzut de inteligență emoțională. A da vina pe cineva înseamnă a da vina pe tine însuți, este un semn al unei ființe slabe. Imaginează cele trei părți ale unei monede cap pajură și cantul , inteligență emoțională este capacitatea omului de asta pe cantul monedei și de a învăța de la cele două părți.

4.inteligența fizică... abilitatea ta ia pune în practică ceea ce înveți, să îți transformi ideile în acțiuni și să o iei de la capăt atunci când cazi.

Dacă îți poți folosi toate cele patru tipuri de inteligență Ești și vei fi un învingător indiferent de situațiile care vor apărea în viața ta. Dacă o poți face fiecare zi, Indiferent de ce se întâmpla vei deveni o persoană mai puternică.






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Mintea ,... o nesecata mina de aur.... Tu ce ai de gand..??..

Scoate la iveala invingatorul din tine @MSCA Consult #mscaconsult

TATA UITA (W. Livingston Lamed)